fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 4 iunie 2015

Smiley BookNe intoarcem cu forte proaspete si va aducem astazi o tura draguta de oferte si reduceri la multe produse pe care le puteti gasi online. Avem, bineinteles, multe idei de carti, dar nu numai. Vara a venit, iar magazinele online au pornit deja campaniile de sezon, asa ca te invitam sa profiti si tu de frumoasele oferte.

In primul rand, e bine sa stii ca orice carte sau jucarie cumparata de aici iti aduce cadou o carte surpriza. Cum reducerile la carti sunt numeroase si frumoase, ai de unde sa-ti alegi macar o carte ca sa te bookuri de cadoul promis.

Tot despre carti, va propunem sa urmariti si promotiile librarilor iscusiti. Sunt reduceri dragute, in plus beneficiati si de transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoare.

Editura Litera desfasoara o promotie foarte draguta. Cartile au reduceri emnificative, transportul este gratuit. In plus, la orice carte cumparata primiti inca o carte CADOU.

Alte promotii si reduceri de care sa te bookuri astazi:

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

TRIP TALK #6: în focus Virginia Negru, dansator cu spirit nomad

Next Article

Poveștile de aur ale copilăriei prind viață cu Litera Mică la București Mall

Related Posts

Total
0
Share