fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reducerile zilei. 5 ianuarie 2016

reduceriIată-ne ajunși la a doua ”porție” de reduceri a acestui an. Îmi este puțin mai greu să aleg, nu am văzut nimic nou și atractiv. Cu siguranță însă marile librării online clocesc ele câte ceva și cât de curând vom avea și primele serii de reduceri mari la cărți ale anului 2016.

Din câte am vazut, lucrurile stau cam așa:

  • Elefant păstrează majoritatea promoțiilor de la sfârșitul anului trecut, le găsiți aici (noroc cu oferta prin care la achiziționarea de cărți de minim 99 de lei primim un pachet de cărți cadou).
  • Cei de la Libris au început și ei să anunțe câte ceva (au o carte cadou de la Editura Publica, la achiziționarea oricărui titlu de la aceeși editură).
  • Nemira ne oferă cele mai bune 50 de cărți ale anului trecut cu o frumoasă reducere de 50%. Sunt multe titluri interesante, merită să le vedeți, să le și citiți.
  • La Litera am văzut că au mai rămas active promoțiile de anul trecut. Sunt și acolo câteva cărți frumoase pe care le puteți cumpăra la prețuri mult mai mici decât de obicei.
  • eMAG are în oferta sa aproape 6.000 de cărți ce nu depășesc 10 lei. Îți trebuie puțină răbdare să răsfoiești toată oferta, dar cred că poți găsi și aici câteva cărți ieftine care să-ți placă.

Cam atât pentru azi. Dacă ai văzut vreo promoție interesantă la cărți ne poți lăsa un comentariu și completăm lista de mai sus. Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Facebookuria: Kate Morton

Next Article
reduceri carti

Doar azi, 6 ianuarie, 45% reducere la mii de cărți + o carte cadou. Vezi voucherul!

Related Posts

Total
0
Share