fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Doar azi, 6 ianuarie, 45% reducere la mii de cărți + o carte cadou. Vezi voucherul!

reduceri cartiPentru astăzi avem o primă campanie importantă de reduceri la cărți. Folsind codul de reducere puteți beneficia de o reducere garantată de 45% la mii de cărți, dar și de o carte cadou. Pentru a primi și cartea cadou trebuie să cumpărați cărți de minim 129 de lei. Titlul cadou este Karaoke Capitalism. Management pentru omenire, carte oferită de Editura Publica.

În cazul în care găsiți în ofertă cărți cu reducere mai mare de 45%, comandați-le fără grijă, se va păstra reducerea cea mai mare ciar și după aplicarea voucher-ului. Campania se referă atât la cărțile tipărite, cât și la eBook-uri, așa că veți găsi 2 coduri de reducere, câte unul pentru fiecare categorie. Dacă vreți să comandați și cărți tipărite, dar și eBook-uri, va trebui să faceți două comenzi separate, pentru a putea folosi ambele coduri de reducere.

Vezi aici codul de reducere

Este o bună ocazie pentru a începe anul cu câteva cărți noi. Deși am ceva restanțe de anul trecut, cred că ma voi aventura și-mi voi comanda câteva cărți pe care le-am tot urmărit. Tu mai ai vreo listă cu cărți necitite, sau ți-ai făcut deja lista pentru noul an?

Regulamentul campaniei voucher de 45% reducere la cărți

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 6 ianuarie 2016.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 5 ianuarie 2016

Next Article
mistuiti

Mistuiţi, de David Cronenberg

Related Posts

Total
0
Share