fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 7 octombrie 2014

Avem si astazi o zi plina cu reduceri. Cel putin daca vorbim de carti, am vazut ca sunt oferte super faine, merita sa le acordati toata atentia. In primul rand, imi place foarte mult reducerea de 50% la toate cartile RAO + transport gratuit. RAO a publicat in ultima vreme mai multe bestseller-uri, merita sa le cumparati la jumatate de pret. Continua si astazi Festivalul Devoratorilor de Carti, in care gasim mai multe categorii cu reduceri foarte mari, dar si carti cadou. Le vedeti pe toate, organizate frumos, aici.

Am semnalat si printr-un articolas, de dimineata, deschiderea Outletului Mobexpert. Sunt produse foarte frumoase pentru casa, decoratiuni si mic mobilier, la preturi extrem de mici (reduceri de peste 50%). Aveti aici mai multe detalii. Si daca tot vorbim de decoratiuni merita sa aruncati o privire si prin oferta de promotii de la joyjoy.

Daca tot am pomenit de lucrui pentru acasa, am vazut si mari reduceri la frigiderele Samsung. In unele cazuri, reducerile ajung si pana la 1.000 de lei.

Pentru cei cu bebelusi prin preajma, promotia aceasta le va fi de mare ajutor. Sunt reduceri la multe articole necesare: biberoane, scutece, hrana etc.

Tura de astazi o incheiem cu o promotie traznet la laptopurile HP, care vin impreuna cu un cadou pretios: Hard Diskuri de 500 GB!

Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

”Calea interioara. Cotidianul ca exercitiu”, de Karlfried Graf Durckheim [Editura Herald, 2014]

Next Article

Tritonic Grup Editorial lanseaza "Liderii buni pun intrebari mai bune" de Lindsay Tighe

Related Posts

Total
0
Share