fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducerile zilei. 9 octombrie 2014

zilele-samsung

Astazi si maine sunteti invitati la Zilele Samsung. Sunt reduceri mari la produsele Samsung din toate categoriile. Poate a venit momentul sa-ti iei o tableta noua, sau un televizor, de ce nu un frigider sau un aspirator. Toate au reduceri foarte bune, le gasiti ordonate frumos aici.

Continuam seria reducerilor cu ce ne noua mai drag: carti! Astfel, de aici puteti alege carti din diferite categorii la preturi foarte mici, iar de la libris va puteti alege si cu ceva carti cadou, dar si cu transport gratuit.

Daca tot am vorbit de reduceri la gadgeturi si electronice, trebuie sa va spun si de minuatia asta de tableta. Este vorba de o tableta Lenovo Idea Tab de 7 inch pe care o puteti cumpara astazi la incredibilul pret de 350,92 lei. Tableta are o reducere de 40%. Pentru mai multe detalii click aici.

Toamna si-a intrat pe deplin in drepturi. Am aflat ca si in aceasta toamna la mare cautare sunt botinele. Am cautat putin online sa vad care mai sunt noile modele si am descoperit o pagina plina de idei, dar si de reduceri. Vezi aici colectia de botine.

In final, pentru a nu mai lungi vorba, iti recomand aceasta pagina. O sa gasesti acolo reduceri generoase la tot ce-ti trece prin cap. Si poate chiar si mai mult! :)

Spor la cumparaturi!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Doua noi inserturi cu Libertatea pentru femei in acest week-end

Next Article

Promotii frumoase, carti ieftine si carti gratis

Related Posts

Total
0
Share