fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cele mai bune rețete fără gluten, grâu și lactate, de Grace Cheetham

Cele mai bune retete fara gluten, grau si lactateIntoleranța la gluten e o chestie de care am auzit relativ recent, însă e o ”boală” de care suferă tot mai mulți. Depistarea intoleranței la gluten se face simplu, sunt câteva teste și gata. Pentru cei care au o asemenea problemă, informația este cel mai bun medicament. De mâncat trebuie să mănânci, doctorul îți spune cum să te ferești, însă mai trebuie să-ți și placă ceea ce mănânci. De aceea salutăm apariția unei cărți precum cea de față, Cele mai bune rețete fără gluten, grâu și lactate, de Grace Cheetham.

Cartea Cele mai bune rețete fără gluten, grâu și lactate cuprinde peste 100 de rețete pe care le putem găti foarte ușor și a apărut la începutul acestui an la Editura Litera. Dacă știți pe cineva cu intoleranță la gluten, o asemenea carte va fi cu siguranță un cadou extrem de apreciat.

“Plină de rețete ușoare și delicioase pe care le va îndrăgi întreaga familie.” (Annabel Karmel)

“O contribuție superbă la bucătăria non-alergenă – o carte mult așteptată.” (Max Tomlinson, nutriționist)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
eleganta

Eleganta, de Kathleen Tessaro

Next Article

Ţuică şi varză, fără diacritice

Related Posts

Total
0
Share