fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Revista de Povestiri lanseaza in Bucuresti Maratonul de lectura

 30 de cititori feroce vor alerga pe pagini de ficțiune în perioada 1 – 30 aprilie, la Maratonul de lectură organizat de Revista de Povestiri. Pentru a fi unul dintre cei 30, aflați detaliile despre înscriere aici.

Premiile maratonului sunt oferite de Evolio, Bookblog, Smuff.ro și Culture Soup.

Cărțile, care vor fi citite și păstrate de participanți, sunt oferite de editurile UniversRaoArtNemiraCasa de Pariuri LiterareVellantCurtea Veche, Humanitas și Herg Benet. Cărțile se vor ridica de la Cărturești MȚR, unde echipa Revistei de Povestiri va organiza un fel de checkpoint pentru maraton.

Promovarea cititului este una dintre cauzele pe care le susține Revista de Povestiri. De-a lungul anului care a trecut de la lansarea ei, 800 de exemplare au fost oferite ca premii, împreună cu felicitări pentru obiceiul lor, celor 800 de oameni surprinși citind cărți în trenurile Metrorex.

Pentru a rotunji un an de acțiune pro-citit, Revista de Povestiri a lansat un maraton care să scoată în față supereroii cititori, cei care citesc foarte mult, care pot deveni modele de admirat și urmat. Cititorii de excepție merită recunoscuți, mai ales într-un context în care se citește mai puțin și se publică mai greu.

O discuție despre supraviețuirea printului va avea loc miercuri, 13 martie, de la 19:30, la Music Club, cu ocazia aniversării unui an de la apariția Revistei de Povestiri. Oamenii care fac minuni în spatele Love Issue, Decât o Revistă, Arte și Meserii, Tataia, Echinox (Cluj), Harap Alb, Comics, Film Menu, Formaje și The Institute vor participa la o dezbatere în cadrul evenimentului, iar revistele lor vor fi și ele aproape. Seara se va dizolva perfect într-un concert Maria Răducanu.

afis maraton

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scriitorul mexican Juan Pablo Villalobos, prezent in România intre 13 si 15 martie

Next Article

Expozitie de quilt-uri: „Arta din peticele”

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share