fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Saga Dune este acum completa! Cumpara colectia cu 40% reducere!

Pentru fanii Dune, dar si pentru cei care vor sa descopere universul plasat intr-un viitor indepartat al omenirii, Nemira a pregatit o super promotie: 40% reducere pentru volumele seriei Dune.

Cumpara de aici Saga Dune cu 40% reducere!

Deseori citata ca reprezentand cea mai vanduta serie S.F. din istorie si considerata de multi drept cea mai buna opera a genului, cea mai cunoscuta opera a respectatului autor american Frank Herbert a castigat Premiile Hugo si Nebula, a fost adaptata pentru marele si micul ecran, a dat nastere unui numar impresionant de continuari, prequeluri, banda desenata si lucrari ale fanilor si sta la baza unei longevive si apreciate serii de jocuri computerizate, precum si a multiple jocuri de masa, de carti si role-play.


Servind ca sursa de inspiratie pentru nenumarate universuri fictive din cinematografie, literatura sau jocuri, si publicata in peste 19 limbi, influenta Dune asupra fictiunii mondiale – si chiar a non-fictiunii – este inestimabila si demna de respect.

Combinand elemente de Fantasy, Hard Science-Fiction, futurologie, religie, politica si mitologie, universul Dune reuseste sa fie credibil, convingator, antrenant si de o profunzime greu de egalat, facand din Saga Dune un Space Opera exemplar.

“Cel mai important roman S.F. din toate timpurile. Este convingator, puternic, genial”.
Robert A. Heinlein

Te-am convins? Fan S.F. sau nu, sigur ai auzit de Dune, una dintre cele mai bune serii Science Fiction.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadou de la libris.ro: cumpara-ti ce carte vrei cu un cupon de 10 lei!

Next Article

Bookura-te de lectura: Chitaristul, de Luis Landero (Editura All)

Related Posts

Total
0
Share