fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Săptămâna Sănătății Mintale – 18 – 24 mai 2020

Săptămâna Sănătății Mintale

Este Săptămâna Sănătații Mintale, iar perioada critică pe care o traversăm înseamnă pentru cei mai mulți o redefinire a vieții, în toate aspectele ei. Editura NICULESCU vine în sprijinul comunității psihologilor cu o selecție de titluri de carte în domeniul psihologiei și dezvoltării personale, semnate de unii dintre cei mai cunoscuți psihologi, psihoterapeuți, psihiatri, profesori și doctori în domeniul sănătății mintale.

În perioada 20 – 31 mai 2020, Editura NICULESCU oferă reduceri speciale pentru comunitatea psihologilor și tuturor persoanelor interesate de psihologie și dezvoltare emoțională.

Utilizând codul PSIHOWEEK25, puteți beneficia de prețuri reduse cu până la 60% față de prețurile din librării, pentru toate titlurile din categoria de Self help, Familie și Parenting, Sănătate. Ne dorim astfel să devenim un partener de încredere, implicat în comunitatea psihologilor. Prin oferta dedicată, susținem eforturile de psihoeducare a publicului, pe teme legate de gestionarea echilibrată a emoțiilor, a gândurilor disfuncționale sau a comportamentelor dezadaptative.

Încurajăm psihologii să ne ofere perspectiva lor asupra selecției noastre de titluri, pentru a ne putea orienta eforturile editoriale, prin aducerea pe piața de carte a autorilor consacrați, din acest domeniu de tot mai mare importanță. Suntem prezenți în lumea virtuală prin website-ul www.niculescu.ro, pe Facebook @EdituraNiculescu, Instagram @editura.niculescu sau ne puteți scrie la editura@niculescu.ro

Oferta noastră este valabilă pe website-ul editurii www.niculescu.ro , în perioada 20 – 31 mai 2020, în limita stocurilor disponibile. Pentru achiziții ce depășesc suma de 100 lei, transportul este GRATUIT.

Pentru a beneficia de discount, vă rugăm să utilizați codul Dvs de reducere PSIHOWEEK25 (în căsuța Aplică reducere din Coșul de produse).

Dintre autorii noștri cei mai cunoscuți, suntem onorați să îi prezentăm pe:

Dr. David R Hamilton https://drdavidhamilton.com/biography (Viața ne este programată?; Cele cinci efecte ale bunătății; Cum poate mintea să vindece corpul; I Love me. Calea spre iubirea de sine) este popular din cunoscutul documentar Heal difuzat pe canalul de televiziune Netflilx. David are un doctorat în chimie organică și a petrecut 4 ani în industria farmaceutică, dezvoltând medicamente pentru boli cardiovasculare și cancer. Inspirat de efectul placebo, a părăsit industria pentru a scrie cărți și a educa oamenii în modul în care își pot valorifica mintea și emoțiile pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

Dr. Stéphane Clerget este un psihiatru, cercetător și practician în spital. A înființat una dintre primele comitete de consiliere pentru părinți în Franța. A publicat o serie de cărți pe teme de psihologia adolescentului, nutriție, parenting și familie. În colecția NICULESCU puteți regăsi Vampirii psihici și Poftă bună, minte strună!

Dr Mary Aiken http://www.maryaiken.com este cyberpsiholog, autor și speaker la cele mai importante evenimente dedicate tehnologiei și comportamentului uman în mediul virtual. În oferta NICULESCU veți regăsi cea mai importantă carte despre Psihologia comportamentului uman în mediul online – The Cyber Effect!

Marc Pistorio este psihoterapeut și psiholog clinician, în oferta noastră veți regăsi Spune-mi pe cine iubești, ca să-ți spun cine ești!, Înțelepciunea furiilor noastre; Adevăr sau Minciună. Fii sincer cu tine și cu ceilalți.

DAVIDJIwww.davidji.comte însoțește cititorul în călătoria sa proprie de descoperire a  Secretelor meditației.

Pentru părinții îngrijorați de consumul de tehnologie al copiilor, în condițiile în care timpul pentrecut în fața ecranelor digitale a căpătat un alt sens, dr. Elizabeth Kilbey oferă în cartea sa Creșterea copiilor în era digitală, sfaturi practice şi concrete despre cum „să-i deconectăm” pe cei mici de la aceste dispozitive moderne, pentru ca timpul petrecut în mediul online să nu-i afecteze în mod considerabil, şi despre cum noi, ca părinţi, putem găsi alte modalităţi de a ne conecta cu copiii noştri. ”Suntem mereu preocupați să venim în întâmpinarea nevoii de informare a cititorilor, cu cărți de cea mai bună calitate, atent analizate din punct de vedere al conținutului și care să poarte semnătura unei autorități în domeniul abordat. Colaborarea cu autori remarcabili din domeniul psihologiei, ne onorează și este pentru noi o imensă satisfacție de a putea oferi publicului din România lucrări valoroase pentru dezvoltarea psihicului uman.” ne-a împărtășit Andrei Niculescu, Director General al Editurii NICULESCU.

Comunicat Editura Niculescu

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Cărți Lego

Cărți Lego - cele mai frumoase cadouri pentru copii

Next Article
Lecturi filosofice

Editura Herald ne invită la Lecturi filosofice (21-23 mai)

Related Posts

Total
0
Share