fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Simona de la Elefant îți aduce reduceri de 50% la peste 20.000 de produse în Zilele Simonei

Zilele Simonei

Dacă ai făcut o vizită la Elefant în ultimele luni, imposibil să nu o fi cunoscut pe Simona :) Dacă ești membru în clubul Elefantului sigur ai primit și tu mesaje de la Simona în care ai aflat de reducerile de prețuri sau de oportunitățile unei anumite zile. Elefant o sărbătorește pe Simona și ne aduce o nouă campanie – Zilele Simonei. Despre ce e vorba? O campanie cu reduceri foarte mari, așa cum a fost și Spring Black Friday. Sunt anunțate reduceri de minim 50% la peste 20.000 de produse, ai mai jos și o listă cu categoriile ce vor avea cele mai mari reduceri.

Vezi aici cele mai bune reduceri

Este o bună ocazie pentru achiziționarea cadourile de Paște, dar și un moment excelent pentru a mai da iama încă o dată printre rafturile Elefantului. În campania Zilele Simonei vor fi și multe, multe cărți cu prețuri mult mai mici decât de obicei. Un motiv în plus pentru a face măcar o vizită de informare.

Zilele Simonei începe în această seară, de la orele 20.00 și durează până vineri, 14 aprilie, la miezul nopții.

Cele mai importante reduceri vor fi în următoarele categorii:

– carte – până la 89% reducere
– parfumurile și produsele cosmetice – până la 85%
– ceasurile – până la 90%
– jucării – până la 60%

O felicităm și noi pe Simona pentru energia de care dovadă în promovarea Elefantului și suntem siguri că Zilele Simonei va fi o campanie de succes, în care mulți dintre bookuroșii noștri prieteni își vor găsi idei frumoase de cadouri, la prețuri foarte bune.

Anterioara mare campanie de reduceri de la Elefant, Spring Black Friday, a avut reduceri excelente la cărți. Au fost multe oportunități pentru cititori, mulți dintre prietenii noștri s-au bookurat de ocazia de a cumpăra cărți ieftine. Cum pentru cărți sunt anunțate reduceri de până la 89%, suntem siguri că și în campania Zilele Simonei se vor găsi cărți bune la preț de chilipir. Să le căutați cu atenție și să ne spuneți și nouă ce ați cumpărat. Sunt curios și câte dintre ceasurile din Elefant vor avea reducerile foarte mari. E o excelentă ocazie pentru un cadou frumos.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cărți ieftine

50% reducere la cărți (voucher valabil doar azi, 10 aprilie 2017)

Next Article
Constellation

Lansare de carte: Constellation, de Adrien Bosc

Related Posts

Total
1
Share