fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Solutii de calitate pentru citit eBookuri exceptionale

Lecturarea unui eBook de pe un dispozitiv tableta este una dintre cele mai placute experiente. Ecranul generos (comparativ cu un smartphone) ne ofera posibilitatea de a citi o carte bucurandu-ne pe deplin de experienta digitala.

In plus, tabletele au si ele memorii care pot inmagazina mii de exemplare, asa ca biblioteca la purtator devine un vis realizat. In magazinul Altex am vazut mai multe modele noi de tablete, excelente si ca pret, dar mai ales ca si performantele pe care le ofera.

Daca sunteti in cautarea unei tablete in aceasta perioada, va puteti baza pe specialistii de la Altex. Va vor convinge ei.

tablete_altex

bogdan
Total
0
Shares
1 comment
  1. Ciudata –ca sa nu zic neprofesionala– solutia dumneavoastra epntru citit carti! Asadar, potrivit bookuria, ideal este ca –dupa ce stam atatea ore cu ochii tintuiti in ecrante TFT– sa ne `”delectam” citit pe tablete cu ecran TFT. Halal bookuria!

    Voi de ereadere n-ati auzit? De Kindle, de Sony, de Kobo, de Nook? De ecrane prietenoase cu ochiul, bazate pe tehnologia e-ink..?

    Pana si producatorii ale caror tablete le listati aici ofera e-readere. de ce nu le-ati listat pe acelea?

    Oricine e serios in privinta cititului va prefera un e-reader unei tablete. Prietenii stiu de ce…

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lucrurile frumoase sunt minunate cand se intampla

Next Article

Gratuit: pachetul "Parinti educati" in valoare de 42 de lei

Related Posts

Total
0
Share