fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Sotia, de Meg Wolitzer (Editura Trei, 2019)

Sotia

Printre primele carti publicate la Editura Trei in acest an este Sotia, un nou titlu al autoarei Meg Wolitzer. De aceeasi autoare noi am lecturat romanul Blezhar, recenzia o puteti citi aici.

Noul roman este unul la fel de puternic, critica de specialitate vorbind despre Sotia ca fiind cel mai bun roman al autoarei.

Despre carte:

Un sot. O sotie. Un secret.

In spatele unui barbat faimos sta mereu o femeie remarcabila. Acum intr-o ecranizare de exceptie.

De la autoarea bestsellerurilor Interesantii si Belzhar

Joe si Joan Castleman sunt in avion, deasupra oceanului. El se gandeste la prestigiosul premiu literar international pe care urmeaza sa-l primeasca, ea planuieste sa-l paraseasca. Timp de patru decenii, si-a inabusit propriul talent literar ca sa sustina ascensiunea literara a sotului, i-a tolerat infidelitatile si atitudinea. E vremea sa traiasca viata pe care si-o doreste.

Complex, ambitios si amuzant, Sotia este un roman de neratat despre mastile mariajului: cea publica, impecabila si solida, si cea privata, sifonata si putreda. 

“Un triumf exuberant! Talentul lui Wolitzer pentru comedia de moravuri atinge o culme de neegalat.” – Los Angeles Times

“Sotia este cel mai reusit roman al lui Wolitzer de pana acum. E o carte care dezvaluie o alta fateta a unei scriitoare pe care credeam ca o cunoastem – niciodata nu a scris cu atata pasiune si curaj.” – The Washington Post

“Cartea e strabatuta de la un capat la altul de un umor calm. Se prea poate ca furia sa fie emotia dominant a celor neputinciosi, dar, in mainile lui Wolitzer, devine chiar amuzanta.” – The New York Times Book Review

“Un roman extraordinar! Wolitzer ne tine in suspans pana la finalul surprinzator si emotionant.” – Entertainment Weekly

Romanul Sotia, de Meg Wolitzer, poate fi comandat online de la Elefant.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Scrierea creativă în 100 de întâlniri

Next Article
Alan Watts

Viaţa şi învăţăturile lui Alan Watts - Repere în călătoria omului către sine

Related Posts

Total
0
Share