fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Spring Sale Litera – reduceri de până la 70% la mii de cărți

Spring Sale Litera

În perioada 2-5 martie, Litera ne oferă campania SPRING SALE, cu reduceri de până la -70% la cărțile primăverii și transport gratuit la comenzile de minim 149 lei.

Este, probabil, campania cu cele mai mari reduceri din acest an. Profită și tu de reducerile Spring Sale Litera și pune-ți pe lista viitoarelor lecturi noile apariții ale acestui an.

Vezi aici cărțile cu reducere

Reduceri foarte bune sunt și la pachetele de cărți Litera, un mod excelent de a avea un adevărat raft de lectură acasă, din doar câteva clickuri. Pachetele de cărți sunt o alegere bună și pentru sărbătorile care vin, așa că-ți poți suprinde persoana iubită cu câteva cărți frumoase și interesante.

Așa cum îți spuneam și la începutul acestei postări, Spring Sale Litera se va încheia pe data de 5 martie, dar cărțile cu cele mai mari reduceri probabil se vor epuiza în primele zile ale campaniei. Hai să vezi și tu noutățile Litera!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ford Focus Rent a Car

Experienta unei plimbari de lux cu un Ford Focus Rent a Car in Bucuresti si Otopeni

Next Article
Magul de la Kremlin

Magul de la Kremlin de Giuliano da Empoli, Marele Premiu pentru Roman al Academiei Franceze 2022

Related Posts

Total
0
Share