fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Stefan Ahnhem – autorul lunii aprilie în librăria online Litera

Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem s-a născut în Helsingborg, Suedia, şi în prezent locuieşte în Stockholm. Timp de mulţi ani a fost scenarist şi a lucrat, printre altele, la adaptarea pentru televiziune a seriei „Kurt Wallander“ a lui Henning Mankell. De asemenea, este membru al comitetului director al Uniunii Scriitorilor din Suedia. A debutat cu romanul Victimă fără chip (Offer utan ansikte, 2014).

Stefan Ahnhem aparţine elitei scriitorilor de thriller scandinavi şi internaţionali.“ Krimi-Couch, Germania

Celebra serie Fabian Risk este disponibilă acum într-un pachet cu preț special pentru cele 5 volume
Descoperă aventurile detectivului Fabian Risk într-o serie de romane polițiste excelente care vă vor ține în suspans de la prima până la ultima pagină.

„Felul în care Ahnhem îşi construieşte acţiunea este intens şi genial… Cu adevărat palpitant. Scriitura lui Stefan Ahnhem îţi taie respiraţia.“ Bogfidusen, Danemarca

Stefan Ahnhem are patru copii, o viață extrem de activă, este mare amator de muzică (ba chiar a și compus două albume în tinerețe), strecurând adesea playlisturi întregi în capitolele cărților, este foarte prezent pe rețelele sociale și a făcut publică, nu demult, coperta celui de-al șaselea volum cu Fabian Risk. Este comparat adesea cu greii literaturii nordice gen Jo Nesbø, Hakan Nesser, Stieg Larsson sau însuși Henning Mankell.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Litera

TITLURI LITERA LA CHIOȘCURILE DE PRESĂ ÎN SĂPTĂMÂNA 5 – 11 APRILIE 2021

Next Article
lichidare de stocuri

Lichidare de stocuri Litera: cărți cu reduceri de până la 80%

Related Posts

Total
0
Share