fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Stock Busters – reduceri de până la 50% (până pe 23 martie)

Zilele acestea eMAG ne aduce o nouă ediție a campaniei Stock Busters. Sunt reduceri bune cam la tot ce v-ar trebui în această perioadă, sunt multe lucruri pe care le puteți cumpăra la jumătate de preț.

Cele mai bune reduceri le găsești aici

Ca și în cazul precedentelor ediții Stock Busters, sunt reduceri foarte bune la multe categorii de produse. Oferte excelente sunt la telefoane mobile, tablete și gadget-uri, dar și la electrocasnice mari și mici. La fel, multe reduceri găsim la tot ce înseamnă electronice, așa că dacă ești în căutarea unui nou televizor sau a unui aparat foto grăbește-te să vezi ofertele, sigur te poți alege cu economii serioase.

Bineînțeles, în campania Stock Busters găsim și foarte multe cărți ieftine. Așa a fost de fiecare dată. Am văzut cărți ce au prețul mai mic și cu chiar 80%. Le poți vedea și tu pe toate aici.

Oferte foarte bune sunt și la produsele des căutate de reprezentantele sexului frumos. Tot ce înseamnă îngrijire personală, parfumuri și cosmetice se regăsesc în campania Stock Busters cu prețuri foarte atractive.

Nu au fost uitați nici de această dată cei mici. Pentru copii sunt mii de variante de jucării, jocuri, dar și produse pentru îngrijirea micuților. Multe dintre ele au timp de 3 zile prețuri ca de Crăciun sau, cum vreți, Black Friday :)

Stock Busters este una dintre campaniile generale cu reduceri foarte mari. Căutați cu atenție prin ofertele de aici și alegeți ce vă place.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

Transport gratuit la orice carte, indiferent de valoare (promoție Libris, 21 martie 2017)

Next Article
Ziua Internațională a Poeziei

Poeziile Roxanei, de Ziua Internațională a Poeziei

Related Posts

Total
1
Share