fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Stock Busters – reduceri mari la carti si nu numai

stock-busters-iulie

De astazi si pana pe 16 iulie cel mai mare magazin online desfasoara o mare campanie de reduceri – Stock Busters. Reducerile anuntate sunt de pana la 70% si in promotie sunt incluse toate categoriile de produse. Cum in primul rand ne intereseaza cartile, am dat fuguta la categoria cu pricina si am vazut ca sunt multe carti ieftine de care te poti bookura – la carti transportul este gratuit, prin curier, la orice comanda indiferent de valoarea ei.

Vezi aici reducerile la carti

Dincolo de carti, in campania Stock Busters sunt reduceri mari si foarte mari la mii de alte produse, asa ca daca ai nevoie de un telefon nou sau un laptop, ar trebui sa te grabesti si sa si comanzi – stocurile unt limitate.

Nu uita, campania Stock Busters este activa doar pana pe 16 iulie, stocurile nu sunt cunoscute, asa ca cele mai bune “afaceri” se vor face astazi, 14 iulie, in prima zi a campaniei.

Vezi aici toate produsele din campania Stock Busters.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Romania in Primul Razboi Mondial", de Glenn E. Torrey

Next Article

3 carti de Jane Austen cu doar 25 de lei

Related Posts

Total
0
Share