fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Targ de carte – reduceri de pana la 80%

targ de carte elefant

In mod clar sunt carti si carti. In sensul in care sunt carti pe care le cumperi, indiferent de pret, pentru ca vrei neaparat sa le citesti, dar si carti pe care le alegi din cauza pretului. Cele din urma nu sunt neaparat carti “de mana a doua”, dar sunt titluri de care ai auzit mai putine lucruri, despre care probabil nici nu te-ai informat prea mult. Librariile online au misiunea de a ne convinge ca multe dintre cartile pe care le promoveaza isi merita un loc in biblioteca de acasa.

Imi place foarte mult, la nivel vizual, cum a reusit elefantul sa defineasca ideea de “targ de carte”. Cartile mai multor edituri, titluri aflate in promotii speciale sunt ordonate excelent intr-o pagina din care poti porni mai usor in aventura cautarii cartii preferate, sau macar a gasirii unui nou titlu pe care sa-l citesti. Reducerile sunt foarte bune, sunt carti ce au pretul mai mic cu pana la 80%, iar la targul de carte participa cam toate editurile mari.

Vezi aici pagina targului de carte

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Recomandare de week-end: 10 carti Humanitas la maxim 5 lei titlul

Next Article

Carti cu Libertatea: "Bravul meu capitan" de Elizabeth Hoyt

Related Posts

Total
0
Share