fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira deschide azi un Targ de Craciun. Vezi reducerile

targ de craciun nemira

Pentru a fi gata la timp cu toate cadourile din acest an, Nemira deschide astazi portile virtuale ale unui nou Targ de Craciun. Cartile sunt foarte frumoase, iar reducerile excelente. Sunt multe carti pe care le-am tot urmarit si in acest an si care pot fi achizitionate cu reduceri de 55%. Cum in aceasta perioada toata lumea vrea sa vanda si toata lumea vrea sa cumpere, gasim oferta excelenta, asa ca va invitam si pe voi sa luati carti ieftine de pus sub brad. Sa ne-ntelegem, cand spunem ieftine ne referim doar la pret, continutul cartilor Nemira este unul de calitate, apreciat de multi cititori, mai ales de cei pasionati de genurile SF & Fantasy.

Cu reducere gasiti aici toate cartile importante ale ultimului an, asa ca nu e un Targ de Craciun prin care Nemira ar vrea sa scape de “vechituri”, ci o frumoasa si isteata incercare de apropiere fata de cititori, lucru pe care-l apreciem cu bookurie.

Mai jos aveti si lista noastra de carti din Targul de Craciun Nemira, carti pe care le recomandam cu drag.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

3 promotii excelente la cartile AdevarulShop

Next Article

Casa păpuşilor, de David Hewson

Related Posts

Total
0
Share