fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Toate cartile la jumatate de pret! (doar azi, 15 mai 2015)

Astazi avem o zi plina cu promotii si reduceri la carti. In primul rand trebuie sa anuntam campania de la elefant, unde astazi ni se ofera o reducere de 50% la toate cartile (exceptie fac titlurile editurilor de mai jos). In campania de reduceri sunt si cartile fizice, dar si eBook-uri.

Pentru a beneficia de reducere trebuie sa folosesti in pagina de comanda acest cod. Doar cu el vei putea face magia prin care preturile cartilor alese iti vor fi oferite la jumatate de pret (50% reducere se refera la pretul intreg al cartii, asa ca daca gasiti carti cu reduceri mai mari de 50%, aia e).

Editurile care nu vor fi incluse în campanie sunt: Adevăr Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, For you, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

reduceri-carti-elefant-mai

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Tăcerea, dar nu și liniștea (recenzie la cartea "Zăpada", de Orhan Pamuk)

Next Article

Cumperi carti ieftine si poti castiga o bicicleta!

Related Posts

Total
0
Share