fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top 10 cele mai citite eBook-uri

cel_care_ma_asteaptaAstazi ne-am propus sa va oferim un top zece eBook-uri pe care le-ai putea citi oricand cu placere. Ca tot suntem in era tehnologiei  ar fi pacat sa nu mai trecem in revista, macar din cand in cand, si care sunt cele mai citite eBook-uri. You must read it!

  1. Scenariu pentru dragoste” de Ana Damian aparuta la Editura Lira in 2013. Autoarea vorbeste despre dragostea dintre Andrei, un tanar cu o istorie de familie complicata, si Smaranda, printesa Basarabi. Povestea, plasata in epoca interbelica, readuce parfumul romantic al vremurilor de demult. Este o poveste de dragoste frumoasa.
  2. Cimitirul” de Telespan aparuta la Editura Herg Benet in 2013.  Personajul principal, Adrian Green, este un homosexual roman care se muta la Londra pentru un nou inceput. Desi nu doreste sa munceasca, isi gaseste un job ca administrator de cimitir. Dupa multe peripetii si povesti, Adrian ajunge la concluzia ca fericirea consta in acceptarea adevarului propriu. Oare care sunt actiunile care l-au facut sa creada acest lucru?
  3. Ce ne spunem cand nu ne vorbim” de Chris Simion, aparuta la Editura Trei in anul 2013. Cartea incepe cu o poveste trista. Diagnosticata cu o boala fatala, personajul principal fuge de toti cunoscutii si se refugiaza intr-o noua tara incercand sa isi traiasca ultimile clipe de viata singura. Dorul si lipsa persoanelor iubite, o pun la grea incercare, astfel, aceasta scrie email-uri, dar niciodata nu le trimite. Sentimentele si senzatiile care se regasesc in aceasta carte sunt unice.
  4. Cel care ma asteapta” de Parinoush Saniee, aparuta la Editura Polirom in 2012. Romanul este unul esential pentru femeile din Iran, actiunea fiind plasata cu putin timp inainte de revolutia iraniana din 1979. Povestea se invarte in jurul unei femei ce este obligata sa se descurce singura cu cei trei copii. Este o poveste emotionanta.
  5. Grasa si proasta” de Rodica Ojog-Brasoveanu, aparuta la Editura Nemira in 2011. Cartea prezinta intamplari inspirate din realitate ale caror personaje sunt oameni obisnuiti. Este un roman plin de suspans si cu un final neasteptat.
  6. Scoala supunerii” de Marina Andreson aparuta la Editura Trei in 2013. Natalie Bowen este o femeie realizata in Londra fiind invidiata de multa lume, dar viata ei personala este un dezastru. Barbatii nu pot accepta succesul ei, iar Natalie nu crede ca va gasi iubirea adevarata. Aceasta merge intr-o vacanta unde va reusi sa il cunoasca pe Simion. Oare si-a gasit dragostea?
  7. Atractia. Crossfire” vol.I. de Sylvia Day aparuta la Editura Litera in 2013. Autoarea povestete cum un barbat, Gideon Cross, a intrat in viata ei si aceasta se simte atrasa de el. Este o poveste frumoasa ce merita descoperita.
  8. Revelatia-Crossfire”-Vol. II de Sylvia Day aparuta in anul 2013 la Editura Litera. Este o carte plina de pasiune, dorinta, revelatie si iubire care trece dincolo de limite. Autoarea vorbeste despre barbatul visurilor ei de care simte ca este legata de o pasiune care duce spre obsesie.
  9. Implinirea. Crossfire” vol. III. De Sylvia Day aparuta la Editura in 2013. Povestea continua. Iubirea celor doua personaje infrunta trecutul si trebuie sa accepte consecintele iubirii lor.
  10. O scurta istorie a romanilor povestita celor tineri” de Neagu Djuvara aparuta in 2011 la Editura Humanitas. Cartea prezinta momentele cheie din trecutul nostru, scotand la iveala si cele mai putine cunoscute istorii, dar foarte revelatoare. Este o carte scrisa pe intelesul celor tineri astfel incat sa ii atraga sa o citeasca.
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Recomandari de evenimente pentru 14 martie 2014

Next Article

Pana la 50% reducere la fictiunile Litera

Related Posts

Total
0
Share