fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top Libris: Cele mai vândute cărți la Gaudeamus 2017

Gaudeamus 2017

În ultimele zile v-am tot povestit despre Târgul de Carte Gaudeamus 2017. Mai mult, am prezentat și topurile editurilor, pe mărsură ce am și primit informații. Ne bookură mult faptul că Libris a centralizat informațiile de la mai multe edituri și are de astăzi o campanie interesantă de promovare a celor mai căutate / vândute cărți la recent încheiatul târg Gaudeamus 2017. Oferta este bună, sunt și reduceri mari la multe dintre cărți, dar spectaculos este topul în sine. Să vezi atâtea cărți interesante la un loc, titluri despre care s-a tot vorbit și încă se mai vorbește, este un lucru care și încântă, dar care te și provoacă să citești mai mult. Și ai ce citi.

Cărțile din topul Libris sunt ordonate după criteriul ”cele mai vândute de către Libris”, așa că nu luați ca și criteriu de importanță acest fapt. Le puteți ordona și după preț, dar și după editură, cum preferați. Multe dintre cărți sunt chiar deosebite, așa că-și merită un loc și în biblioteca dvs.

Vezi aici cărțile din Top Gaudeamus 2017

 

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reducere

50% reducere la peste 40.000 de cărți (doar azi, 28 noiembrie, 2017)

Next Article
Atlasul frumuseții

Întâlnire cu Mihaela Noroc și Atlasul frumuseții. Femeile lumii în 500 de portrete

Related Posts

Total
1
Share