fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Trebuie sa citesti “Istoria iubirii” de la Nemira. Ai cel putin 10 motive

Excelenta expunerea de motive in favoarea unei carti, scrisa de Monica Andronescu. Este vorba de cartea aparuta la Nemira, “Istoria iubirii”. Mai sunt doar 2 zile pana de Valentine’s Day, asa ca macar lecturarea motivelor va va bookura. Poate si cartea, daca o cumparati de aici.

Nu uita nici de oferta Nemira la “Cartile iubirii”: 45% reducere la 10 titluri.

“1. În primul rând și înainte de toate, pentru că așa o să fii anti-antitrend, antikitsch, antisocial, anti. Ca să-i sfidezi pe junii cu pungi de cadou roz, cu sclipici și inimioare, și câte un trandafir uscat cumpărat de la florărie. Ca să faci ceva frumos în zilele alea caraghioase în care tot românul sărbătorește o zi de care nu are habar – Ziua Îndrăgostiților.  Cu o carte poți să te aperi de modă și mode. Plus că ești aproape vintage, într-o Românie ce trăiește mirajul multinaționalei și al stilului ei de viață. Dacă ții în mână o carte în peisajul (post)industrial, devii aproape excentric. Ceea ce e cool. Oricând. Mă rog, aproape oricând.” Vezi aici toate cele 10 motive.

istoria_iubirii_nemira

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti chilipir: mari reduceri la 140 de titluri Nemira

Next Article

Colectia "Cartile copilariei", insert impreuna cu Evenimentul Zilei

Related Posts

Total
0
Share