fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Weekend de pomina: carti ieftine si alte nastrusnicii + un CADOU

Ca tot e vineri si ne pregatim de weekend… Ieri a fost o zi frumoasa in care s-au cumparat mii de carti. Reducerea de 50% oferita la orice carte si-a spus greul cuvant. Important este ca nu s-au terminat toate cartile :), mai sunt si pentru cei care nu au reusit ieri sa se mobilizeze, sau nu si-au luat chiar tot ce si-au dorit.

Asa ca daca vreti carti ieftine, cu livrare ultrarapida, puteti cauta pe aici. Sunt multe categorii cu carti pentru toate gusturile, iar preturile sunt cu adevarat “de vara”.

Si daca tot va invitam la cumparaturi, am observat cateva lichidari de stocuri la mai multe produse, ceea ce le face extrem de interesante, preturile fiind foarte mici. Gasiti genti, ceasuri si parfumuri de buna calitate cu reduceri ce ajung si pana la 85%. Fiind campanie de lichidare de stocuri trebuie sa va hotarati pe loc, nu sunt multe obiecte disponibile.

Si ca motivatia sa fie completa, astazi, la orice cumparatura de minim 19 lei (in afara de ebookuri) primiti si un cadou special de la Dove. Spor la cumparaturi si weekend placut!

cadou-dove

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Turism si gastronomie in jurul Marii Mediterane

Next Article

Cele mai vandute carti din Romania

Related Posts

Total
0
Share