fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Weekend cu cărți ieftine de la Humanitas

cărți Humanitas

Pentru acest sfârșit de săptămână Libris ne aduce o nouă rundă de mari reduceri la cărțile Humanitas. Este o bună colaborare între Libris și Humanitas, vedem foarte des astfel de campanii. E bine să știi și pe viitor, dacă ești în căutarea unei anumite cărți apărute la Editura Humanitas, până să o comanzi de oriunde altundeva verifică și în oferta Libris – poți avea suprize dintre cele mai plăcute.

Revenind la oferta din acest weekend, reducerile ajung până la 80%, iar în promoție sunt peste 1.000 de cărți Humanitas. Multe dintre ele sunt cărți despre care am mai povestit pe blog, suntem fani declarați ai colecției Raftul Denisei.

Promoția se desfășoară în perioada 27-29 iulie, cărțile sunt în stoc, rămâne doar să le vedeți și eventual să le și comandați. E bine să mai știi și faptul că la Libris la orice comandă de minim 50 de lei primești și transport gratuit, prin curier.

Vezi aici cărțile din promoție

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

TOP 10 cele mai bine vândute cărți în ultimele 6 luni

Next Article
wow sale

WOW Sale la Elefant: transport GRATUIT la orice comandă

Related Posts

Total
0
Share