fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ziua Internațională a Scriitorilor – Reduceri de până la 75% ❤

Ziua Internațională a Scriitorilor

Cele mai frumoase cărți au astăzi reduceri speciale la Elefant, într-o campanie în care sărbătorim scriitorii din toată lumea. 

La 3 martie este aniversată Ziua mondială a scriitorilor. Marcarea acestei zile se desfăşoară după instituirea sa de către English Pen Club în 1986.

Clubul Internaţional Pen a fost înfiinţat în 1921, la Londra, având drept obiectiv promovarea prieteniei şi sprijinul intelectual printre scriitori la nivel internaţional. Numele asociaţiei face trimitere la poeţi, eseişti şi romancieri, scriitori ai tuturor formelor literare, precum şi jurnalişti şi istorici.

Clubul a evoluat într-o asociaţie mondială a scriitorilor şi jurnaliştilor, fiind una din cele mai vechi organizaţii de apărare a drepturilor omului şi a breslei literare la nivel internaţional.

Au fost înfiinţate centre PEN în numeroase ţări de pe mapamond, inclusiv la noi în țară. (informații AgerPres)

bogdan
Total
11
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
reducere

50% Reducere la sute de cărți + 5% voucher Extra-Reducere

Next Article
Florin Bican

Florin Bican: „Nu cred că sunt dator să împlinesc ceva în scris. Iar scrisul este prin el însuși un act de împlinire: transformă ceea ce nu este în ceea ce este.”

Related Posts

Total
11
Share