fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Ziua reducerilor la cărți. Avem și azi un cod cu 45% reducere la mii de cărți

voucher elefant

Elefantul și-a făcut obicei ca în fiecare miercuri să ne ofere coduri de reducere la cărți tipărite și eBook-uri. Dacă am fi siguri că obiceiul va ține tot anul am nota și noi în calendare zilele de miercuri pentru a ști când să ne uităm după cărți ieftine. Până să fim siguri de asta, însă, zic să profităm de ocazie și să mai cumpărăm câteva titluri aflate pe lista cărților pe care ni le dorim în acest an.

Reducerile de astăzi sunt de minim 45% la peste 50.000 de cărți. Pentru a beneficia de reducere trebuie doar să folosiți unul dintre codurile de aici (sau ambele, dar în comenzi separate). Sunt două coduri, unul pentru cărțile tipărite și unul pentru eBook-uri.

Sunt și câteva reguli pe care le amintim mai jos.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in data de 27 ianuarie 2016.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Tekoneko

Tekoneko organizează „Build your toy” în Băneasa Shopping City

Next Article
pachet carti dragoste

6 romane de dragoste cu doar 29,99 lei

Related Posts

Total
0
Share