fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

🎈BOOKFLIX: reduceri de până la 70% + Carte CADOU 📕

BOOKFLIX

BOOKFLIX a început! Târg de carte cu reduceri de senzație la mii de cărți, carte cadou, transport gratuit,d ar și evenimente culturale. O atmosferă de sărbătoare în care cartea este vedetă, iar tu ești invitatul de onoare.

Ofertele BOOKFLIX sunt excelente, reducerile la cărți ajung până la 70%. Până pe 31 mai te bookuri de reduceri la BOOKFLIX.

Toate comenzile de peste 149 de lei conțin cartea cadou Soția diplomatului de Pam Jenoff și beneficiază de transport gratuit.

✔️ reduceri de până la -70% la peste 5000 de cărți disponibile pe site
✔️ bestseller – noutate cadou la comenzi de 149 de lei – Soția diplomatului de Pam Jenoff, plus transport gratuit
✔️ evenimente online cu cei mai îndrăgiți autori Litera.

📕 DESPRE CARTEA CADOU – Sotia diplomatului de Pam Jenoff, în valoare de 49.90 lei

1945. Supraviețuitoare a brutalității unui lagăr de prizonieri nazist, Marta Nederman are șansa de a scăpa cu viață. În procesul ei de vindecare după traumele suferite, îl întâlnește pe Paul, un soldat american care îi dă speranța unui viitor mai fericit. Dar planurile lor de a se întâlni la Londra sunt distruse când avionul lui Paul se prăbușește.

Îndurerată și însărcinată, Marta se căsătorește cu Simon, un diplomat britanic care are grijă de ea, și întrezărește bucuria pe care o pot aduce o casă și o familie. Dar fericirea ei este amenințată când află că un spion comunist a infiltrat serviciile de informații britanice și că singura persoană care poate scoate la lumină trădătorul este legată de trecutul ei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Laura Pănăzan

Psiholog Laura Pănăzan: „Dacă știam de dinainte de pandemie să ne co-reglăm emoțional, i-am fi făcut față mai bine, împreună”

Next Article
Franklin și Nati pleacă pe lună

Franklin și Nati pleacă pe lună, de Jen Campbell (Editura Didactica Publishing House, 2021)

Related Posts

Total
0
Share