fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cele mai apreciate 100 carti pentru adolescenti vin de la Books Express

bookuriataLiteratura Young Fiction a început să capete din ce în ce mai mult teren în ultimii ani, acest lucru se întâmplă în special datorită autorilor care au înțeles care sunt nevoile adolescenților de astăzi în materie de lectură, subiectele care îi pasionează și necesitatea ca aceștia să se regăsească în mesajul cărților. Astfel că majoritatea tinerilor nu mai au răbdare să aștepte traducerea în limba română, ci preferă să citească varianta originală, de cele mai multe în limba engleză. Asta nu înseamnă că nu sunt și multe din titlurile clasice preferate de adolescenți, de exemplu To Kill a Mocking Bird, The Catcher in the Rye sau Fahrenhite 451 au rămas în continuare pe lista de “lecturi obligatorii” a tinerilor.

În acest context, topul celor mai apreciate 100 de cărți pentru adolescenți, realizat de organizația NPR din SUA, este mai mult decât bine venit. Pe primele poziții de află Harry Potter, Trilogia Hunger Games, The Fault in Our Stars, Looking for Alaska, The Book Thief, The Hobbit.

Vizualizați aici lista integrală a celor mai bune cărți pentru adolescenți.

Pentru toate cărțile de pe books-express puteți folosi cu încredere codul BOOKURIATA si aveti o reducere de 10% la orice carte.

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Preşedintele ICR, Radu Boroianu: „România are ce prezenta lumii”

Next Article

Top elefant: cele mai cumparate carti in luna aprilie 2015

Related Posts

Total
0
Share