fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top elefant: cele mai cumparate carti in luna aprilie 2015

maini-cuminti-copilul-meu-autistCartea Anei Dragu, Maini cuminti. Copilul meu autist, a emotionat cititorii inca de la lansarea oficiala, fiind unul dintre cele mai citite volume digitale in luna aprilie, conform elefant.ro. “Povestea femeii singure, care creste doi copii, dintre care unul are nevoi speciale, si face toate astea muncind pe rupte in timpul zilei, studiind boala in timpul noptii, fara a o lua razna…” scrisa de Ana Dragu a aparut la inceputul lunii aprilie, perioada in care are loc si Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.

In acelasi top pentru eBooks realizat de elefant.ro pentru luna aprilie, alte volume preferate de romani au fost Suge-o, Ramona! O poveste semi-amuzanta semnata de Andrei Ciobanu si Cincizeci de umbre ale lui Grey a binecunoscutei scriitoare britanice E L James.

In topul vanzarilor de carti in format fizic scrise de autori romani, se afla titluri cunoscute precum 40 de zile scrisa de Chris Simion, urmata de Pas cu Pas, autobiografia semnata de presedintele Klaus Iohannis si de Exercitii de echilibru a lui Tudor Chirila. In cadrul aceluiasi clasament, printre preferati au fost si autorii Irina Binder cu cele doua volume din seria Fluturi si Mircea Cartarescu cu De ce iubim femeile. Editia 2013.

In topul cartilor scrise de autori straini, primul loc este ocupat de E L James cu Cincizeci de umbre ale lui Grey, locul doi este detinut de Markus Zusak cu scrierea Hotul de carti, iar ocupanta celei de-a treia pozitii este Veronica Roth cu Divergent. Insurgent. Volumul II.

Comunicat de presa prSTEPS

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai apreciate 100 carti pentru adolescenti vin de la Books Express

Next Article

„Baiuteii” – cartea discutata la Pop-up Stories Club

Related Posts

Total
0
Share