fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

40% reducere la orice carte. Doar astazi!

0363-bks-01-29-40-reducere-Probabil si tu ai in lista de lecturi carti pe care ti le doresti mult de tot, dar pretul inca te mai tine la o oaresce distanta. Pentru astazi o mare parte a pretului se rezolva printr-un cod de reducere, asa ca te poti alege cu cateva lecturi frumoase.

Nu trebuie decat sa fii pe faza, campania se deruleaza doar astazi, 4 februarie 2014, intre orele 12.00 – 16.00, si prin introducerea codului CARTE0453 in pagina de comanda pretul cartilor alese scade automat cu 40%. Reducerea nu se aplica peste reducerile deja existente, este doar garantia faptului ca orice carte va costa cu 40% mai putin fata de pretul de lista.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252F”]Vezi aici cartile disponibile[/button]

Este o buna oportunitate, asa ca nu ratati. Unele carti au stocuri detul de mici, asa ca indicat ar fi sa intrati de acum aici si sa va puneti in wishlist titlurile favorite. Comanda o sa o faceti incepand cu ora 12.00 folosind, bineinteles, codul mai sus amintit. Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Polirom: "Bucataria sclavilor", de Kathleen Grissom

Next Article

Noutate la Editura Polirom: "Posibilitatea unei insule", de Michel Houellebecq

Related Posts

Total
0
Share