fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

45% reducere la orice carte + “Maestrul si margareta” de Mihail Bulgakov CADOU

Pentru astazi avem noi coduri de reducere la carti si eBook-uri, dar si o mica surpriza. Pentru a te bookura de reducerea de 45% la orice carte trebuie sa intri aici si sa vezi care sunt codurile de reducere. Codurile le folosesti in pagina de comanda. In plus, daca alegi sa cumperi carti de minim 109 lei vei primi si un cadou frumos, cartea “Maestrul si margareta” de Mihail Bulgakov.

Oferta este valabila doar azi, 15 octombrie, asa ca ar trebui sa profitati si sa va luati ceva carti faine. Spor la citit!

Pentru a beneficia cat mai multi de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoarea maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei.  Vezi Regulamentul

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin, Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European. De asemenea, la campanie nu vor participa cartile in limba engleza si manualele si auxiliarele.

voucher-elefant-oct

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Samuraiul, de Shusaku Endo

Next Article

Suspectul, de Michael Robotham

Related Posts

Total
0
Share