fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

6 ani Cartepedia. La mulți ani! Reduceri și cadouri

Cartepedia

Librăria online Cartepedia împlinește 6 ani de poveste, prilej cu care librarii ne mulțumesc că i-am ajutat să răspândim dragostea pentru cărți.

Pentru aniversare, Cartepedia ne-a pregătit reduceri de 30% la mii de cărți, dar și Sacoșa cititorului cu ilustrații atractive, realizate cu drag și măiestrie, pentru fiecare pasionat de carte. Hai la petrecerea Cartepedia și alege-ți cadoul care-ți place!

Sacoșa Comorile cititorului Cartepedia însumează toate micile atenții cu care orice bibliophile s-ar lăuda!

Din dorința de a-ți oferi tot ceea ce ai putea avea nevoie în momentele tale de citit, am adus la un loc, toate lucrurile pe care un cititor le adoră și am creat o sacoșă care să te reprezinte în totalitate. Așa că pregătește-ți ceaiul, semnul de carte preferat și explorează uimitoarea lume a cărților, alături de cele mai de preț posesii (cărțile, bineînțeles) într-o sacoșă Cartepedia – ediție aniversară limitată.

Alege și tu această sacoșă și vezi cum ne-am imaginat că ar arăta universul unui cititor înnăscut: ilustrații atractive, realizate cu drag și măiestrie, pentru fiecare pasionat de carte.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
transport gratuit

Weekend cu transport gratuit la Libris

Next Article
Șapte scrisori

Șapte scrisori, de J.P. Monninger (Editura Litera, 2020)

Related Posts

Total
0
Share