fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Weekend cu transport gratuit la Libris

transport gratuit

Libris ne oferă perspectiva unui weekend frumos și ne oferă transport gratuit la orice comandă timp de 3 zile. În mod obișinuit, Libris oferă transport gratuit la comenzile de minim 75 de lei, dar acum poți profita de această promoție și-ți poți alege câteva cărți ieftine fără să mai fie nevoie să atingi vreun prag valoric pentru a te bookura și de transport gratuit.

Astfel de promoții sunt cele mai căutate de vânătorii de chilipiruri, de cei care urmăresc prețurile cărților și aleg să cumpere cărți ieftine atunci când au și transport gratuit.

Dacă ai urmărit vreo carte în ultima vreme, sau dacă nu ți-ai mai comandat cărți de mult, hai să o faci în acest weekend. Îți alegi cartea pe care vrei să o citești o comanzi și gata. Îți vine acasă, adusă de curier, fără să mai plătești ceva în plus.

Promoția cu transport gratuit la orice comandă indiferent de valoare de la Libris se încheie duminică, 31 mai. Spor la cumpărături și weekend frumos, plin de minunate lecturi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Scrisori din insula Guernssey

Recenzie: Scrisori din insula Guernssey, de Mary Ann Shafer & Annie Barrows

Next Article
Cartepedia

6 ani Cartepedia. La mulți ani! Reduceri și cadouri

Related Posts

Total
0
Share