fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Azi e Ziua Internationala a Cartii: reduceri, cadouri si transport gratuit. Minunat!

Incep prin a ura tuturor sarbatoritilor zilei un sincer la multi ani, plin de bookurii. Precum probabil stiti astazi nu-i sarbatorim doar pe cei care poarta numele Sfantului Gheorghe, ci si pe toti iubitorii cartii, 23 aprilie fiind si Ziua Internationala a Cartii.

Pentru o asemenea zi speciala si librariile online s-au pregatit cum au putut mai bine si vin in intampinarea cititorilor cu oferte imbietoare, cu carti frumoase, dar si cu cadouri. Mai jos iti prezint cele mai tari oferte ale acestei zile frumoase, asa ca daca ai putin timp poti parcurge recomandarile noastre si cu siguranta te vei alege cu cateva carti minunate.

Libraria Elefant ne ofera o reducere de 50% la peste 50.000 de carti. O campanie pe care au mai facut-o, dar de care ne bookuram si astazi. Pentru a beneficia de reducerea de 50% trebuie sa folosesti codul de reducere de aici. Minunat este faptul ca reducerile sunt si pentru cartile fizice, dar si pentru eBook-uri.

Libraria Libris, pe langa reducerile de pe site ofera astazi si cate un cadou la orice comanda. Cum au si transport gratuit la orice carte, merita sa va uitati si pe la ei. Vezi aici ofertele de astazi.

Categoria de carti de la eMAG devine din zi in zi mai buna si ca numar de carti, dar si ca preturi practicate. Pentru astazi si eMAG a pregatit o campanie de reduceri la carti, asa ca de aici puteti lua carti cu pana la 90% reducere, dar si cu transport gratuit.

Dincolo de ofertele din librariile online, iti amintim si faptul ca astazi, de Ziua Internationala a Cartii, Editura Litera organizeaza evenimentul Noaptea Cartilor Deschise. Detalii gasiti aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Peter Schweizer: „Clinton Cash”. Dezvăluirile „care vor şoca lumea”

Next Article

Poti castiga un voucher de 500 lei de la Books-Express. Afla cum!

Related Posts

Total
0
Share