fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Poti castiga un voucher de 500 lei de la Books-Express. Afla cum!

Concurs-NL3Despre libraria online books-express v-am povestit in mai multe randuri. Este destinatia noastra sigura atunci cand cautam o carte in limbi straine. Stau foarte bine la capitolul oferta, au peste 7 milioane de carti in portofoliu, dar si conditii de livrare foarte bune (in functie de cartea aleasa, o puteti avea in doar cateva zile). Preturile sunt si ele foarte bune, iar echipa de acolo este de mare isprava. Asa ca daca ai nevoie de o carte anume in engleza, germana, italiana sau alta limba, books-express te poate ajuta.

Astazi, insa, vreau sa-ti sa-ti spun cateva vorbe despre o campanie a lor destinata celor care aleg sa se aboneze la newsletter-ul books-express. Ei bine, abonarea se face foarte simplu, sunt doar cativa pasi, in plus ai posibilitatea de a alege/filtra categoriile care te intereseaza, ca sa primesti pe mail doar acele informatii de care chiar ai nevoie.

Inscrierea este gratuita si, in plus, poti castiga si un voucher de 500 de lei cu care sa-ti cumperi cate carti vrei!

Pentru mai multe detalii si inscriere la newsletter-ul books-express, click aici.

Credit foto: books-express

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Azi e Ziua Internationala a Cartii: reduceri, cadouri si transport gratuit. Minunat!

Next Article

Palliser se intoarce!

Related Posts

Total
0
Share