fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Booksaveur.com – librărie, ceai, cadouri

Booksaveur.com

Am pornit de la un ideal de petrecere a unui timp liber de calitate: o carte bună se poate citi dimineața lângă o cafea bună, dupa-amiaza la o cană de ceai, sau, de ce nu, seara lângă un pahar de vin din zona sau de culoarea preferate.

Propun la booksaveur.com și selectez pentru clienții mei cărți editate de mine sau provenite de la alte edituri partenere, alături de  vinuri de calitate HORECA, pe care le întâlnim doar în restaurante sau în magazinele specializate de vin, de cafea de origine prăjită proaspăt, special pentru magazinul meu, la un preț atractiv pentru o cafea de origine.

Pornesc acest magazin on-line într-o perioadă de care ne vom aduce aminte toată viața – adica în aprilie 2020.

Prima intenție a fost de a avea o librărie virtuală pentru cărțile pe care le-am editat în ultimii ani, începând cu 2014. Apoi, observând schimbarea într-un timp extrem de scurt a obiceiurilor de consum și închiderea (temporară sau nu) a locațiilor tradiționale din care prietenii, cunoscuții sau partenerii mei obișnuiau să își ia un vin bun sau să bea o cafea bună, am decis să lărgesc gama de produse, alături de cărți. Consider că a aduce în același loc cărți, vinuri și cafea si ceaiuri reprezintă un talent care merită cultivat și pus în serviciul clienților!

Librăriile clasice au experimentat acest sistem cu mai mult sau mai puțin succes. O sticlă de vin prăfuită lângă sute de cărți însă își pierde calitatea și va constitui o anti-reclamă pentru produsul în sine.

Lunar vom avea o selecție de noi apariții editoriale – din zona de beletristică dar și de non-ficțiune. Cărțile adresate copiilor vor ocupa o zonă importantă pentru că este.. important (repetiția este intenționată!) să le oferim posibilitatea reală de a citi cărți in format fizic și a nu petrece prea mult timp în fața ecranelor de tot felul!

Legat de păstrarea vinurilor: este extrem de important ca vinul să fie depozitat permanent la întuneric (nu în raft !) și la temperaturi sub 18 C, constante.

Este vital pentru o cafea bună de origine să nu fie prăjită și ambalată anul trecut și să fie vândută după 6 luni de la prajire sau ambalare!

Obiectivul meu și al partenerilor mei este să aducem în ceștile dvs cafea prăjită de cel mult 7 zile! Vom stabili ziua de strângere de comenzi astfel încât în 3-5 zile să primiți punga de cafea preferată, proaspăt ambalată și prăjită!

Discut constant cu furnizorii mei pentru a oferi mostre de cafea sau vin pentru degustare pentru gustul fiecăruia.

Îmi propun să livrez clienților mei mai multe produse într-o singură comandă, din game diferite. Astfel îi voi optimiza timpul petrecut pentru a face comanda în fața calculatorului sau telefonului sau timpul petrecut cu curierul. În plus costurile de livrare vor fi mai reduse realizând o singură comandă pentru cartea aleasa alături de cafea, ceai sau vinul cel mai potrivit.

Sunt recunoscător celor care m-au sprijinit la pornirea acestui proiect: Mihai L, Bogdan C, Costel D, Razvan C, Cezar R, Sandi A., Doru T, Sorin N, Cezar, Marcel V, Gina V, băieților mei, soției mele, Anna.

De aici încolo, „mingea” e în terenul meu!

Promit să ascult cu atenție opiniile și sugestiile clienților magazinului booksaveur.com, pe care le aștept la adresa contact@booksaveur.com!

Hadrian Mateescu
Aprilie 2020

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Omul în căutarea sensului vieții

Recenzie: Omul în căutarea sensului vieții, de Viktor E. Frankl

Next Article
Creionul de tâmplărie

Creionul de tâmplărie, de Mircea Cărtărescu (Editura Humanitas, 2020)

Related Posts

Total
1
Share