fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Breaking News Litera: reduceri de până la 90% și carte CADOU

Breaking News

Editura Litera are o nouă campanie de reduceri foarte bună – Breaking News. Campania ne propune reduceri de până la 90% la sute de cărți, de la bestsellerele anului trecut și până la noutățile acestui an. O campanie excelentă pentru cei care care-și doresc noi lecturi, dar și pentru cei, ca noi, recunosc, care vânăm zi de zi cărți ce ne interesează în speranța că le putem cumpăra la un preț mai mic.

Mai mult, în campania Breaking News primești gratuit bestsellerul Vânătoarea de vrăjitoare de Max Seeck la orice comandă de peste 99 de lei. Cartea este una extrem de interesantă și are prețul de 49,90 lei.

Litera ne oferă și transport gratuit pentru comenzile de peste 149 de lei, așa că este un moment bun să pui în coșul de cumpărături cât mai multe cărți – plătești și mai puțin, primești și o carte cadou, dar și transport gratuit.

Campania Breaking News se desfășoară în perioada 17-21 februarie. Profită și tu de reduceri!

Carte CADOU: Vânătoarea de vrăjitoare de Max Seeck

Soția unui autor de bestselleruri este ucisă. Anchetatorii o găsesc așezată la masa din sufrageria reședinței luxoase dintr-o suburbie a orașului Helsinki, în rochie neagră de seară și cu un rânjet sinistru pe față.

La început, pare că un psihopat reconstituie cumplitele crime din trilogia Vânătoarea de vrăjitoare a soțului victimei. Însă coordonatoarea investigației, Jessica Niemi, își dă curând seama că nu e vorba despre un singur ucigaș, ci, mai degrabă, despre zeci de persoane care cred într-o formă sinistră de vrăjitorie, îi cunosc fiecare mișcare și sunt întotdeauna cu un pas înaintea ei.

Vânătoarea de vrăjitoare este un thriller care vă va da fiori și al cărui personaj principal feminin va fi pe placul fanilor lui Lisbeth Salander și ai trilogiei Millenium a lui Stieg Larsson.” Culture Fly

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Black Friday de iarnă

Black Friday de iarnă la Elefant - reduceri de până la 90%

Next Article
Două poveşti care au vrut să stea împreună

Recenzia autorului: Două poveşti care au vrut să stea împreună, de Cristina Sorina Popa

Related Posts

Total
1
Share