fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte Cadou și reduceri de minim 20% la cărțile Publica

Publica

Oferta de weekend de la Libris ne aduce de această dată reduceri bune la cărțile Editurii Publica. În plus, te poți bookura și de o carte cadou.

Oferta este valabilă în acest weekend, 21-23 februarie 2020. Profită și tu de reduceri și de minunatele titluri Publica.

Publica este o editura din Romania, specializata in domeniul cartilor de afaceri si economie, fondata in 2007 odata cu lansarea bestseller-ului “Funky Business”, de Jonas Ridderstrale si Kjell Nordstrom, in prezenta lui Nordstrom. Editura Publica este de asemenea initiatoarea seriei de conferinte “Meet the Thinkers”, care aduce in fata publicului din Romania cei mai importanti speakeri din zona de business. Publica este singura editura din Romania care a fost selectata in 2008 sa participe in programul dezvoltat de Targul de Carte de la Frankfurt pentru editurile tinere cu potential. Criteriile de selectie se refera la portofoliul de autori, argumentele selectarii acestora, relatiile contractuale si de cooperare ale editurii respective cu institutii sau entitati similare recunoscute.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ethan, cel care am fost

Întâlnirile Smart Age (club de carte pentru copii)

Next Article
Cealaltă femeie

Cealaltă femeie, de Daniel Silva - la chioșcuri

Related Posts

Total
0
Share