fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Cartea vietii”, de Deborah Harkness cu doar 20,96 lei (58% reducere)

cartea-vietiiReducerea zilei de astazi ne aduce un roman publicat la Editura Litera in iunie 2015. Este vorba de “Cartea vietii”, de Deborah Harkness, carte pe care o puteti cumpara astazi, 19 iulie, cu doar 20,96 lei. Cartea are 58% reducere, pretul ei intreg ar fi de 49,90 lei. Cartea poate fi cumparata de aici.

Despre cartea “Cartea vietii”, de Deborah Harkness:

Proaspat intorsi din calatoria in timp ce i-a purtat pana in Anglia anilor 1590, Diana Bishop si Matthew Clairmont sunt asteptati de vechi prieteni, dar si de noi amenintari. Vestea ca Diana urmeaza sa nasca gemeni este primita cu entuziasm, dar si cu ingrijorare. In timp ce Diana trebuie sa-si apere pozitia in mijlocul complicatului neam de Clairmont, pastrand totodata secretul asupra adevaratei naturi a puterilor ei, Matthew isi vede propriile taine scoase la lumina atunci cand Benjamin, fiul pe care il credea pierdut, revine in viata lui cu ganduri negre si o puternica dorinta de razbunare.

Singura cale de a-si ocroti familia si prietenii ramane reintregirea misteriosului manuscris Ashmole 782 si descifrarea continutului sau. Strangand in jurul lor vampiri, vrajitoare, demoni si chiar oameni, Diana si Matthew se lasa condusi de scrierile stravechi, dar si de stiinta moderna, intr-o palpitanta aventura a cunoasterii la capatul careia vor afla cine sunt cu adevarat.

Mai multe reduceri la carti active astazi puteti gasi aici.

 

bogdan
Total
0
Shares
2 comments

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cum sa primesti un eBook Reader cadou? Iti cumperi un laptop HP

Next Article

Lansare de carte la Humanitas Cismigiu: "Lomografii" de Ioana Nicolaie

Related Posts

Total
0
Share