fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum sa primesti un eBook Reader cadou? Iti cumperi un laptop HP

ebook-reader-cadou-laptop-HP

Pana pe 22 iulie, eMAG desfasoara o campanie interesanta la laptopurile HP. Astfel, la cumpararea oricarui laptop dintre cele de aici primiti si un super cadou, un eBook Reader Pocketbook Basic 2. Cadoul este extrem de valoros, un asemenea eBook Reader costa in jur de 425 de lei.

Am vazut ca in promotie sunt 9 laptopuri HP, cel mai ieftin dintre ele costand doar 1100 de lei. Asa ca, daca aveti nevoie de un laptop nou sau poate de un eBook Reader, puteti alege sa cumparati acel laptop de 1100 lei (sau altul din promotie) si primiti un eBook Reader Pocketbook Basic 2 cadou.

Sincer, ma asteptam ca un asemenea cadou sa fie oferit la achizitionarea unor laptopuri foarte scumpe, insa parteneriatul dintre HP si eMAG ne aduce tot mai des astfel de surprize. In concluzie, daca vrei sa-ti muti cartile din biblioteca intr-un ebook reader, acum este momentul sa-l iei.

Mai multe detalii despre eBook Reader Pocketbook Basic 2 puteti afla in aceasta pagina.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti cu Libertatea: "Bravul meu capitan" de Elizabeth Hoyt

Next Article

"Cartea vietii", de Deborah Harkness cu doar 20,96 lei (58% reducere)

Related Posts

Total
0
Share