fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Sute de carti ieftine in Festivalul toamnei. Vezi reducerile

Hai salut. Avem si pentru astazi un pont dragut, asa ca stati p-aci ca se anunta promotii frumoase la carti si nu numai. eMAG are pana pe 19 octombrie o campanie de reduceri numita Festivalul toamnei. Bineinteles, sunt reduceri la tot felul de produse, dar si la carti. Desi reducerile anuntate de ei sunt de pana la 50%, in cazul cartilor avem parte de un tratament preferential si gasim titluri cu reduceri mai mari de atat. Si nu e deloc un lucru rau :)

Vezi aici cartile cu reducere

Daca aveti de cumparat si alte lucruri zilele acestea, ar trebui sa va uitati si prin campania Festivalul toamnei – se pot face achizitii frumoase la preturi foarte bune. Am vazut telefoane, tablete si televizoare ieftine, dar si chestii mai complicate, pentru casa, cum ar fi frigidere sau aspiratoare. Reduceri sunt si la ceasuri, dar si la haine, asa cum preturi mici sunt, de pilda, si la jucarii.

Dar stiti si voi, am mai spus-o si noi: cand se apuca eMAG de facut campanii de reduceri, apai le face. Este si cazul acesteia din urma, Festivalul toamnei.

Toate reducerile din campania Festivalul toamnei pot fi vazute aici.

festivalul-toamnei

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Omul de zăpadă, de Jo Nesbo

Next Article

Cum poti primi eBook Reader Kindle cadou?

Related Posts

Total
0
Share