fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cum poti primi eBook Reader Kindle cadou?

kindle-glareDaca sunteti pasionati de calatorii si chiar reusiti sa faceti plimbari multe intr-un an, chiar va recomandam sa va achizitiontati un eBook Reader. Reusiti astfel sa aveti cu voi cartile preferate si sa salvati locul din rucsac. In plus, un eBook Reader performant precum acesta de aici poate fi folosit in aer liber, chiar daca ne bookuram de o zi insorita.

Si daca vorbim de calatorii, vorbim si de fotografie. Orice vacanta trebuie sa fie memorabila, facem cu totii eforturi sa ne fie asa. Fotografiile ne vor ajuta si peste ani sa ne aducem aminte cu placere de peisajele vazute, de intalnirile cu locurile si oamenii care ne-au surprins intr-un anumit moment.

Postarea noastra de astazi face o legatura intre citit si fotografie pentru ca am vazut o oferta tare draguta la cateva camere foto foarte bune. Ideea este urmatoarea: la orice camera foto cumparata din aceasta selectie, primim cadou un eBook Reader Kindle Glare Free, exact acela din linkul de la inceputul articolului.

Bineineteles, aparatele foto au si mari reduceri, asa ca decizia ar trebui sa fie mult mai usoara. Dupa ce-ti cumperi aparatul si primesti si eBook Reader-ul cadou, nu-ti mai ramane decat sa-ti planifici urmatoarea vacanta. Iar pana atunci, te antrenezi: fotografiei, citesti, fotografiezi, citesti… :)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Sute de carti ieftine in Festivalul toamnei. Vezi reducerile

Next Article

Editura Adenium participă la Târgul de Cărți și Arte Frumoase „Arca lui Gutenberg”

Related Posts

Total
0
Share