fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti ieftine: ziua marilor oferte – 50% reducere la 50.000 de carti

carti ieftine

Carti ieftine de cauti, astazi pe toate o sa le gasesti! Este una dintre zilele acelea in care raftul de carti ramas gol ar trebui sa se umple instant cu cele mai frumoase carti. Si asta pentru ca avem din nou carti ieftine de semnalat, numai vreo 50.000… Doar astazi, cartile de aici au reducere de 50%, reducere ce se aplica direct in cosul de cumparaturi prin folosirea unui voucher.

Codul de reducere este CARTE7756 – si doar cu ajutorul lui transformi cartile preferate in carti ieftine.

Mai jos iti oferim si o lista cu cateva recomandari, carti ieftine excelente pentru achizitia de astazi. Daca le-ai citit, cu siguranta iti gasesti altele, iar daca nu iti recomandam cu bookurie sa o faci.

Mai trebuie sa spunem ca reducerea de 50% este valabila doar astazi, 23 iulie.

Recomandari de carti ieftine:

  • Orase de hartie, de John Green – vezi pretul
  • Mesagerul, de Markus Zusak – vezi pretul
  • Capitalul in secolul al XXI-lea, Thomas Piketty – vezi pretul
  • Bibliotecara de la Auschwitz, de Antonio G. Iturbe – vezi pretul
  • Lumea de gheata si foc, George R.R. Martin – vezi pretul

Pe langa aceste recomandari, cum spuneam si mai sus, ai de ales din peste 50.000 de carti ieftine pe care le poti cumpara astazi la jumatate de pret. Este momentul perfect pentru achizitionarea de carti mai scumpe, tot ce trebuie sa faci este sa-ti alegi cartile de aici, iar in pagina de comanda sa folosesti codul pe care ti l-am spus in prima parte a articolului.

Despre carti ieftine povestim in fiecare zi, oferindu-va sugestii si idei, dar si prezentandu-va ofertele si promotiile librariilor online. Daca vrei sa fii la curent cu toate oportunitatile ai de facut doua chestii:

1. Sa te abonezi la newsletter-ul nostru (o poti face fie de sub acest articol, fie din laterala din dreapta a blogului – gasesti acolo un formular simplu).

2. Sa urmaresti zi de zi aceasta categorie – acolo postam toate ofertele de carti ieftine din librariile online care ne sunt partenere.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

„Povestea lui Jun Do”, de Adam Johnson (Editura Polirom)

Next Article

„Mesagerul”, de Markus Zusak (Editura RAO)

Related Posts

Total
0
Share