fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Casual Friday Books – reduceri de până la 70% și Carte Cadou

Casual Friday Books

Prietenii de la Litera ne pregătesc de weekend cu o frumoasă ofertă: Casual Friday Books – reduceri de până la -70% la o selecție de titluri și CADOU bestsellerul Introspectiv Cuvinte care schimbă minți de Shelle Rose Charvet, care se oferă gratuit la comenzi de minim 49 de lei.

Sunt multe noutăți Litera pe care le poți comanda astăzi cu reduceri foarte bune, în plus te bookuri și de o carte cadou extrem de interesantă.

Cuvinte care schimbă mințiCARTE CADOU

Lucrezi și trăiești alături de persoane care sunt dificil de convins și îți resping ideile automat, fără să se gândească la ele? Vrei să ai puterea de a influența, fără să manipulezi? Ești curios să afli cum îi poți motiva pe ceilalți, cum îi poți ajuta să ia decizii și cum poți deveni mai convingător, în general?

Potrivit lui Shelle Rose Charvet, secretul comunicării este simplu: dacă vrei ca mesajul tău să ajungă la celălalt, trebuie să folosești cuvintele și comportamentul adecvate. În acest fel, te vei înțelege la un nivel profund cu interlocutorul tău, iar relația dintre voi se va transforma în mod miraculos.

Profită și tu de oferta Casual Friday Books și comandă astăzi. Campania se încheie la miezul nopții.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ghidul unui călugăr pentru curățenia casei și a minții

Ghidul unui călugăr pentru curățenia casei și a minții, de Shoukei Matsumoto (Editura Humanitas, 2021)

Next Article
Camera cu fluturi

Camera cu fluturi, de Lucinda Riley (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
0
Share