fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Ce mai faci in ziua de azi cu 40%…

Daca e de luat si nu e de dat, chiar e ceva :) Altfel nu ne intereseaza. Si pentru ca suntem in cap de saptamana, anuntam si noi o tura micuta de promotii la carti, in speranta ca cei care-si cautat viitoare lecturi pentru aceasta perioada vor avea si posibilitatea sa si le cumpere mai ieftin. Asa ca ne-ntoarcem usurel la cei 40% din titlu si anuntam cu bookurie o serie de reduceri de minim 40% la cartile mai multor edituri. Cum lansarile de toamna au inceput in forta, sunt multe titluri ce merita mai multa atentie, iar daca reusim sa le si cumparam mai ieftin, atunci cu siguranta si lectura va fi mai placuta. Pana la urma, cei 40% din reducere ii putem dirija spre orice altceva…

Editurile ce ne ofera in aceasta saptamana carti cu reduceri de minim 40% sunt: Litera, Nemira, RAO, All, Leda, Curtea Veche, Univers, Corint si alte cateva.

Vezi aici toate reducerile

plural_bookshop

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Principele, de Niccolo Machiavelli

Next Article

Sora cea mică, de Raymond Chandler

Related Posts

Total
0
Share