fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

3 zile cu 45% reducere la mii de cărți. Vezi codurile de reducere

De astăzi și până pe 24 martie, elefantul ne oferă 3 zile în care ne putem cumpăra cele mai frumoase cărți la cele mai mici prețuri. Tradiționalul voucher cu 45% reducere la cărți este acum valabil nu doar o zi, ci 3. Pentru a putea să te bookuri și tu de reducerea la cărți nu trebuie decât să folosești în pagina de comandă codul de reducere de aici. O să vezi că sunt două coduri, unul pentru cărțile tipărite și unul pentru eBook-uri.

Pentru a beneficia cat mai multi clienti de aceasta promotie, voucherul poate fi folosit o singura data per utilizator, pentru un singur exemplar din aceeasi carte. Valoare maxima a unei comenzi nu poate depasi suma de 1000 lei. Codurile sunt valabile doar in perioada 21-24 martie 2016.

Exceptie de la campanie fac editurile: Adevar Divin,Mix, Art, Arthur, Paladin, Univers Juridic, Publica, Victoria Books, Narator, Tempus, Vidia, Stanpress, Triumf, Coreus, Sophia, Deisis, Christiana, De suflet, Hamangiu, Institutul European.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Răzbunarea geografiei, de Robert D. Kaplan

Next Article
intre ratiune si scandal

Carti cu Libertatea: "Intre ratiune si scandal" de Caroline Linden

Related Posts

Total
0
Share