fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Comandă azi la Libris și dacă ai noroc nu plătești ce ai comandat

Libris are astăzi o frumoasă promoție cu 30 de comenzi gratuite. Găsești mai jos detaliile campaniei, ideea este că dacă ești norocoasă/norocos poți primi gratuit tot ce comanzi azi!

Ghidul promotiei:

  1. Promotia este valabila in data de 19 februarie 2018 si are in vedere comenzile plasate in intervalul orar 07:00:01 – 23:59:59.
  2. Comenzile gratuite vor fi alese aleator de catre serverele Libris si vor fi expediate cu ramburs 0, 100% discount, indiferent de valoarea lor in momentul plasarii.
  3. Gratuitatea unei comenzi va fi anuntata printr-un pop-up, in momentul finalizarii ei, deci a accesarii butonului plaseaza comanda.
  4. ATENTIE! SISTEMUL IA IN CALCUL O SINGURA COMANDA/UTILIZATOR, si anume pe prima comanda plasata. Astfel, daca ati plasat o comanda si la finalul ei nu v-a aparut pop-up-ul care sa anunte gratuitatea comenzii, la nicio alta comanda ulterior plasata nu exista posibilitatea ca pop-up-ul sa mai apara, indiferent de statusul primei comenzi (finalizata, anulata etc). In acest caz, mai multe comenzi NU inseamna mai multe sanse de castig!
  5. Pe Libris.ro va fi anuntat in permanenta numarul de comenzi gratuite ramase pana la finalul campaniei.

Vezi toate detaliile campaniei aici.

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cărți pentru încrederea copiilor

Next Article

O călătorie-serial prin cele mai frumoase biblioteci din lume

Related Posts

Total
1
Share