fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cum faci rost de bani pentru carti?

Ai vra sa-ti cumperi cateva carti pe care le tot urmaresti de ceva vreme dar parca nu le vine randul? Desi nu sunt foarte scumpe, prioritatile sunt parca altele mai mereu. Stim cum e, ne lovim de chestia asta tot mai des. Poate si de aceea urmarim zi de zi reducerile la carti si incercam sa va oferim idei de carti ieftine.

Astazi insa va propunem o idee prin care sa puteti face rost de ceva bani pentru carti. Am vazut aici, de pilda, ca alegand sa-ti cumperi ceva electronice (televizoare, laptopuri, electrocasnice etc.) primesti si un voucher de 20% din valoarea cumparaturilor facute cu care iti poti lua carti sau orice altceva.

Mecanismul este extrem de simplu, in urma achizitii facute voucherul este trimis automat pe mail. Preturile la electronice sunt si ele foarte bune, aveti de ales din sute de produse aflate in promotii.

Vezi aici reducerile

voucher-electro

bogdan
Total
0
Shares
1 comment
  1. Pentru a face economii se pot cumpăra şi cărţi la promoţii în librării care mai apoi ajung în stare nouă şi în anticariate cu 5-10 lei. Pentru apariţiile noi într-adevăr trebuie să aştepţi promoţiile de pe site-uri sau de la târguri.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Rebeliune feminină (recenzie la cartea „Se numeşte pasiune”, de Alawiya Sobh)

Next Article

Carti cu Libertatea: "Ape adanci" de Amanda Quick

Related Posts

Total
0
Share