fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

De unde comanzi eBook-uri ieftine

ebook-uri ieftineAvem printre cititori si impatimiti ai lecturilor de pe device-uri electronice. Dar articolul de astazi nu le este dedicat doar lor, ci si acelora care vor sa experimenteze acest mod de a citi cartile preferate. Asa ca in cele ce urmeaza o sa va prezentam cateva locuri din care sa va puteti achizitiona eBook-uri ieftine, caci, slava domnului, sunt din belsug. Nu mai spunem, cei care nu au inca un dispozitiv dedicat lecturii eBook-urilor, isi pot cumpara la preturi foarte bune eBook readere de calitate. Sunt aici cateva variante excelente, cu reduceri interesante. Alte eBook Readere, tot la preturi cu reducere gasiti si la Altex.

Intorcandu-ne la ideea noastra de eBook-uri ieftine, prima destinatie pe care o propunem este aceasta. Gasiti mii de titluri de eBook-uri cu reduceri, majoritatea cartilor noi care apar  au de acum si varianta electronica.

Un alt loc in care puteti gasi eBook-uri ieftine este si libraria Nemira. Au in portofoliu sute de titluri, iar daca sunteti pasionati de literatura SF & Fantasy, cu siguranta veti gasi carti frumoase la preturi foarte bune.

Pe de alta parte, daca sunteti si voi fanii cartilor Humanitas, cele mai noi titluri in format eBook sunt disponibile in libraria lor virtuala. Cele mai bune titluri Humanitas in varianta electronica pot fi vazute aici.

Cei care prefera sa citeasca carti in limba engleza, oferta de eBook-uri este si ea foarte diversa. Am vazut preturi bune la Okian, librarie online dedicata cartilor in limba engleza.

La final avem si un mic bonus. Daca vreti doar sa probati ideea de a citi carti electronice, o puteti face fara niciun cost. Intra aici si descarca eBook-uri gratuite, ai de ales din peste 100 de titluri. Nu ai nicio obligatie, decat aceea de a avea un cont creat pe site prin care sa poti pune in cos eBook-urile gratuite care-ti plac.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cerul e pretutindeni

Cerul e pretutindeni, de Jandy Nelson

Next Article
cutiuta muzicala

Cutiuta muzicala, colectie de cantece de iarna pentru cei mici

Related Posts

Total
0
Share