fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Doar azi, 90% reducere la eBook-ul “Abatia” de Dan Dobos | costa 1 leu

abatiaPentru astazi avem din nou campania cu reducere de 90% la un eBook. Daca aveti un eBook Reader si obsinuiti sa cititi carti electronice merita sa descarcati si eBook-ul propus astazi. Costa doar 1 leu si-l puteti citi imediat.

Descarca eBook-ul acum

Despre carte:

Amatorii de lectura pretentiosi si, mai ales, pasionatii ciclurilor Dune sau Fundatia au in mana cartea pe care o asteapta de multa vreme. Veti reintalni civilizatii tehnologice avansate conduse de ierarhii retrograde, tradand implacabila perpetuare in viitor a tarelor personalitatii umane, guvernarile sub semnul declinului sau al efemerului si eroul ca salvator de circumstanta, imbinarea profetiilor sau a textelor apocrife cu derularea nemiloasa si diferita a realitatii. Veti patrunde intr-un viitor maiestrit conturat, cu fundal medieval si iz de saga, unde existenta individului este sacrificata intereselor de grup sau se subscrie intr-un mod straniu destinelor cosmice. Veti deveni partasi ai intrigilor de culise sau martori ai luptelor fatise, ca parti integrante ale dorintei de suprematie a diferitelor organizari dinastice sau rebele, calauzite de diferite comandamente sociale si organizate sub diverse precepte religioase.

Scrisa dezinvolt, cu acuratete a detaliului si, indeosebi, cu un dinamism epic ce o recomanda cu siguranta transpunerii cinematografice, provocarea de fata asteapta sa ai curajul sa-i raspunzi.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura RAO: "7 teme fundamentale pentru Romania, 2014"

Next Article

Nascut in luna mai? Ai 50% reducere la cartile Nemira

Related Posts

Total
0
Share